KLART: ”Ludde” förlänger med Bremen

Werder Bremen meddelar på sin hemsida att svenske landslagsbacken Ludwig Augustinsson, 24, skrivit på ett nytt långtidskontrakt med klubben.

– Jag har känt mig hemma i Bremen och Werder sedan första dagen. Jag är lycklig här. Utöver det har jag känslan att någonting utvecklas här. Vi har ett bra lag med vilket vi kan uträtta mycket. Jag ser framemot att vara en del av den utvecklingen. Jag tycker vi har en väldigt intressant säsong framför oss, säger Ludwig Augustinsson till Werder Bremens hemsida.

Tidigare i sommar har Augustinsson kopplats samman med flera klubbar, däribland Benfica, Fulham, Milan och RB Leipzig, men nu stannar han alltså i Werder Bremen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier