Klart: Maldini återvänder till Milan – med helt ny roll

Nu är det klappat och klart! Den gamle Milan-legendaren Paolo Maldini, under många år kapten för både klubb- och landslag, är klar för en comeback i ”Rossoneri”. Han kommer att vara strategisk utvecklingschef.

”Milans nya satsning stärks ytterligare av Paolo Maldini, som blir klubbens strategiska utvecklingschef på sportsidan. Paolo är en levande legend i den ”rödsvarta” historien för sin fantastiska klass, talang, ledarförmåga, lojalitet och framgång som är helt unik”, skriver klubben.

Sedan tidigare är Maldinis gamla kollega Gennaro Gattuso tränare i klubben.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier