Perišić: ”Vill han ha mig vet han var jag är”

Mer Inter. Denna gång en spelare som kanske kan vara på utgång. Kroaten Ivan Perišić – som gjorde stor succé i sommarens VM när nationen tog sig hela vägen till final – öppnar för att flytta till tyska giganten Bayern München om tillfället ges. Där skulle han i sådana fall få sin gamla landslagstränare Niko Kovač som boss. Kovač kom just till klubben efter ett par år i Eintracht Frankfurt.

– Jag i Bayern? Niko Kovač påverkade mig mycket. Jag spelade bra för Kroatien när han var tränare där. Om han vill ha mig så vet han var jag är. Jag skulle vilja spela i Spanien eller England någon dag, men Champions League kommer först, säger Perišić enligt Football Italia.

Frågan är om det blir en flytt denna sommar för yttern. Han har tidigare främst kopplats ihop med Manchester United.

– Jag har hört att några klubbar vill ha mig, men först måste jag prata med Inter. Bara därefter kan jag vara delaktig i förhandlingar och göra ett val, säger han.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier