Sport: ”Yerry Mina klar för Everton”

Tidningen Sport skriver att Everton och Barcelona kommer att skaka tass på ytterligare en spelarövergång strax. Efter att fransmannen Lucas Digne flyttat till Premier League ska nu colombianen Yerry Mina vara nästa man till rakning.

Efter att förhandlingarna med Manchester United fallerat ska Liverpool-laget nu vara helt redo att pröjsa drygt 320 miljoner kronor för den gänglige mittbackens namnteckning. Klubbarna ska vara så gott som överens om alla detaljer – nu ska bara Minas personliga kontrakt ses över innan affären är i hamn.

Det engelska transferfönstret stänger på torsdag 9 augusti – efter det kan inte Premier League-klubbarna köpa några spelare, bara sälja.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier