Bailey bekräftar konkret intresse

Leon Bailey är en av Europas mest eftertraktade spelare. Bayer Leverkusens 20-årige jamaican har bland annat kopplats samman med Chelsea, Roma och Liverpool, men än så länge har ingen övergång kommit till skott.

Men det finns konkret intresse. Det bekräftar Bailey själv.

– Det finns konkret intresse, säger yttern till Kicker.

– Jag ger inga löften. Det jag kan säga är att mitt fulla fokus ligger på att utvecklas. Det är det jag koncentrerar mig på. När en klubb vill ha mig är det klubbledningens och Bayer Leverkusens bekymmer. Det är de som fattar beslutet.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier