Officiellt: Sirius kallar hem talangen

Det har hänt mycket runt Sirius de senaste dagarna.

I fredags presenterade man värvningen av Mohammed Saeid och tidigare i dag blev Jonas Lindberg från Gais klar för klubben.

Nu bekräftar klubben också att man kallar hem talangen Henry Offia, 18, som varit utlånad till Sollentuna FK i division 1.

– Vi lånade ut Henry för att han skulle få chans att spela matcher och acklimatisera sig, och han har tagit otroliga steg framåt. Sollentuna har gjort ett jättebra jobb med honom både på och utanför planen och vi får verkligen tacka dem för ett gott samarbete, säger Thomas Lagerlöf till klubbens hemsida.

18-åringen kom till Sirius tidigare i vintras från nigerianska FC Dynamo.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier