Uppgifter: Sevilla jobbar för att få in André Silva

André Silva, 22, fick inte riktigt den roll i Milan som han nog hade tänkt sig. Blott sju starter i Serie A under sin debutsäsong efter flytten från Porto. Och inte lär det bli fler minuter för den portugisiske anfallaren denna säsong då Gonzalo Higuaín värvats in från Juventus.

Det är en av anledningarna till att Sevilla nu uppges jobba för att få över Silva till La Liga. Det är MuchoDeporte.com som skriver att Sevilla jobbar för ett avtal och redan har tagit kontakt med Silvas agent Jorge Mendes.

Vilken typ av avtal som ska fås till är dock oklart. Med ett kontrakt i Milan fram till 2022 kan Silva bli dyr att få loss.

Således skriver MuchoDeporte.com att förhandlingarna kan komma att mynna ut i ett låneavtal med köpoption i stället.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier