Officiellt: J-södra bryter kontraktet med anfallaren

Anfallaren Árni Vilhjálmsson, 24, kom till Jönköpings Södra inför förra säsongen.

Efter 1,5 år i J-södra meddelar nu klubben att man bryter avtalet med islänningen.

”Efter dialog med varandra står det klart att Jönköpings Södra och Árni Vilhjálmsson går skilda väga och att kontraktet upphör att gälla per idag den 7 augusti. Föreningen och Árni har under en tid haft dialog gällande framtiden och är nu överens om att detta är bäst för bägge parter.”, skriver klubben på sin hemsida.

Anfallaren har spelat 29 matcher för klubben och totalt noterats för sju mål.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier