Officiellt: Parma värvar trio – inklusive återvändande Biabiany

Parma är tillbaka i Serie A efter att ha återvänt från konkurs. Denna sommar har Parma därför plockat in en drös av spelare, främst fria transfers. Bland annat har den portugisiske mittbacken Bruno Alves plockats in.

Nu kommer ytterligare tre spelare. Via sin hemsida presenterar klubben tre nya spelare i form av Federico Dimarco, Alessandro Bastoni och Jonathan Biabiany. alla tre från Inter, varav Bastoni på lån och de två andra köp.

Av de tre nämnda är Biabiany dessutom en bekant figur i Parma. Den franske, vindsnabbe, yttern spelade för Parma 2009-2010. Dels som lån, dels som delägare, av och med Inter.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier