Potter bekräftar: Ayew på väg bort

Med sex mål på de avslutande 18 ligamatcherna var Jordan Ayew en nyckelspelare för Swansea förra säsongen. Ghananen lyckades dock inte hålla kvar Swansea i Premier League och återfinns numera i The Championship med walesarna.

Men kanske inte mycket längre till.

Under dagen har det nämligen ryktats en del om att Ayew vill bort från Swansea, med Crystal Palace och Fulham som intresserade alternativ.

Nu bekräftar Swansea-tränaren Graham Potter att Ayew kan vara på väg bort.

– Jordan har inte varit här, så hans egna ageranden säger er att han inte är en del av vad vi försöker göra här, säger Potter enligt The Mirror.

– Det handlar egentligen om huruvida vi kan få ett tillräckligt bra avtal. Vi vet hur situationen ser ut och vi försöker hitta en lösning.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier