”Zenit redo att betala för Laxalt”

Den uruguayanske ytterbacken Diego Laxalt imponerade under VM. Efter det började en del rykten följaktligen florera men än så länge har ingen lyckats värva 25-åringen från Genoa. En anledning till det lär vara prislappen satt på 200 miljoner kronor.

Men enligt Gazzetta dello Sport finns det en klubb som skulle vara beredda att lägga ut den begärda summan för att få in Laxalt: Zenit St. Petersburg. Enligt tidningen kan den ryska storklubben komma att agera under transferfönstrets sluttamp.

Samtidigt skriver Gazzettan att Genoa vid en försäljning av Laxalt behöver få in en ersättare. Där nämnder tidningen Milan-duon Luca Antonelli och Andrea Bertolacci som alternativ.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier