Uppgifter: Wolves överens med City om Zinchenko

Oleksandr Zinchenko, 21, blev lite av en joker under Manchester Citys titelsäsong. När flera av de andra vänsterbackarna var skadade fick den ukrainske mittfältaren nämligen kliva ner på ytterbacken och gjorde det fullt godkänt.

Men nu kan han vara på väg att lämna de regerande mästarna.

Enligt uppgifter till Sky Sports har nämligen Wolverhampton kommit överens med Manchester City om en övergång. Enligt uppgifterna ska transfersumman landa på ca 185 miljoner kronor.

För Wolves ska det dock återstå att övertyga Zinchenko om att lämna Manchester City.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier