Officiellt: Crystal Palace lånar in Ayew

Jordan Ayews bror André avslöjade övergången för någon timme sedan.

Men nu har också Crystal Palace bekräftat värvningen.

Jordan Ayew lämnar Swansea för Crystal Palace på ett säsongslångt lån.

– Jag är väldigt glad över att vara här. Det har varit ett långt transferfönster men äntligen fick jag till en flytt. Det viktiga nu är att jag kommer i form och jag vet att tränaren vill använda mig längst fram för att få saker att hända, säger nyförvärvet till klubbens hemsida.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier