Uppgifter: PSG förhandlar om Boateng – Watford budar 620 miljoner för Guedes

Manchester United har jagat Jérôme Boateng, men ser ut att få fokusera på andra spelare. Nu skriver nämligen ESPN:s PSG-korrespondent Jonathan Johnson att PSG förhandlar med Bayern München om ett avtal för mittbacken.

Enligt uppgifterna kan de två klubbarna komma att komma överens vid 45 miljoner euro (cirka 470 miljoner kronor).

Men det är inte den enda spelaren som berör PSG just nu. Enligt Johnson försöker nämligen Watford knipa åt sig den portugisiske mittfältaren Gonçalo Guedes strax innan deadline. Det med ett bud på runt 60 miljoner euro (ca 620 miljoner kronor).

Guedes var utlånad till Valencia förra säsongen och gjorde en fin säsong. Efter att han återvänt till PSG har han sagts vilja återvända till Valencia och enbart Valencia.

Återstår att se om han ändå går med på att flytta till Watford.

I dag stänger transferfönstret i Premier League och Sportbladet tv-sänder cirkusen live mellan 16.00-18.00.

Dessutom kan ni följa oss live och chatta med oss redan nu.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier