”Modric har bestämt sig för att stanna i Real Madrid”

Luka Modric utsågs till VM:s bäste spelare efter att Kroatien tagit ett historiskt silver i Ryssland.

Efter mästerskapet har det ryktats om att han, precis som sin förre lagkamrat Cristiano Ronaldo, kan lämna Real Madrid för spel i Serie A och Inter.

Men nu talar allt för att mittfältaren blir kvar i den spanska huvudstaden.

Klubbledningen i Real Madrid har klargjort att det som krävs för att köpa loss spelaren är en summa på 7,7 miljarder kronor, vilket motsvarar Modrics utköpsklausul.

Tidigare i dag skrev Marca att 32-åringen kommer erbjudas en fördubblad lön, från drygt 65 miljoner kronor till 130 miljoner per år.

Och enligt AS har Modric själv bestämt sig för att stanna. Något som verkar stämma baserat på kroatens senaste inlägg på Twitter.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier