Real erbjuder Modrić nytt kontrakt – får dubbla lönen

Spanska giganten Real Madrid är (efter försäljningen av Cristiano Ronaldo) rädd för att tappa ytterligare en av klubbens största namn, kroaten Luka Modrić. Inter har flitigt kopplats samman med mittfältaren sedan VM tog slut i mitten av juli – men Real har öppet förklarat att ett bud på 7,7 miljarder (Modrićs utköpsklausul) kommer att krävas för att de ska släppa honom.

Men än verkar ”marängerna” inte vara helt säkra på att de får behålla sin spelregissör. Deras nya plan för att få honom att stanna är att dubbla hans lön. Enligt spanska Marca och italienska SportMediaset ska klubben vara villig att höja lönen från drygt 65 miljoner kronor till 130 miljoner per år.

Vi får helt enkelt vänta och se om Modrić hugger på den kroken, eller om han envist som en åsna tvingar sig bort till Inter.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier