”Tidigare Barca-spelaren överens med Real”

Real Madrid är på jakt efter en ersättare till Mateo Kovacic, 24, och enligt uppgifter i Spanien ska de nu ha hittat hans arvtagare i Tyskland.

Radiokanalen Onda Cero – som AS hänvisar till – menar att Thiago Alcantara, 27, är nära en flytt till den spanska huvudstaden.

Enligt uppgifterna ska Real Madrid och mittfältaren redan nått en överenskommelse och det som nu återstår är för den spanska klubben att komma överens med Bayern München.

Den tyska jätten uppges vara villiga att lyssna på Real Madrid och kan tänka sig att sälja 27-åringen, som inte ses om oumbärlig för klubbens framtid.

AS spekulerar i att ett bud på 520 miljoner kronor kan övertyga Bayern München till en försäljning.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier