”Milan i kontakt med Promes agent”

Innan transferfönstret stänger igen vill Milan plocka in en yttermittfältare. Ett alternativ som nu målas upp är Spartak Moskvas Quincy Promes, 26.

En kontakt ska redan ha upprättats mellan Milan och spelarens agent, enligt Sky Sports.  Den italienska klubben ska dock enbart ha hört sig för om vad yttern skulle kosta och har inte inlett några förhandlingar med Spartak Moskva.

Enligt uppgifterna kostar Quincy Promes drygt 260 miljoner kronor och Milan ska snarare vara intresserat av ett lån med en köpoption.

Förutom Milan ska även Roma vara intresserat av holländaren.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier