ÖSK värvar brasse från division 2

Fabio De Souza Silva – så heter Örebros senaste tillskott i truppen. 22-åringen kommer närmast från Örebro Syrianska i division 2 och ska spela för ÖSK fram till säsongsslutet. Fabio (som han bara kallas) är försvarare har tidigare även spelat för Picos, CR Flamengo, Fluminense FC, Vasco da Gama, Clube de Regatas Brasil och Piaui ES.

”Jag är väldigt glad att ha blivit erbjuden kontrakt med ÖSK och ser framemot att få spela för klubben. Jag har kommit att gilla staden under den korta tid jag varit här och har hört mycket bra om klubben och supportrarna. Axel och tränarteamet arbetar på ett modernt sätt och jag ser fram emot att fortsätta min spelarutveckling med deras hjälp”, säger spelaren i ett pressutskick.

Han kommer inte att vara med i dagens match mot Brommapojkarna.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier