Sportchefen bekräftar: ”Nzonzi vill lämna”

Steven Nzonzi vill lämna Sevilla. Det bekräftar klubbens sportchef Joaguín Caparrrós i en intervju med radiokanalen Cadena Ser, skriver AS.

– Nzonzi vill lämna, men han är medveten om att han har två år kvar på kontraktet med oss, ska han ha sagt.

Den 29-årige mittfältaren uppges framför allt vilja flytta till Roma. Att han är på väg till Rom bekräftar dock inte Caparrós, som i stället hänvisar till utköpsklausulen på 35 miljoner euro (ca 350 miljoner kronor) för den franske VM-spelaren.

– Jag pratade med honom, jag har en bra relation till spelaren, vi hade kontakt till och med under VM och vi har inte pratat om Roma. Han har en klausul. Om någon sist och slutligen kommer och frågan om spelaren så vet den personen att det finns en klausul, eller att de måste lägga ett bud som är väldigt nära den.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier