Valverde om Dembélé-ryktena: ”Jag räknar med honom”

Ousmane Dembélé fortsätter att ryktas bort från Barcelona. Innan Premier League-fönstret stängde handlade det om Arsenal, nu om PSG.

Huruvida den franske 21-åringen kan vara på väg att lämna ville dock inte Barcelona-tränaren Ernesto Valverde bekräfta eller förneka på dagens presskonferens.

– Jag vet inte om det är en möjlighet eller inte. Jag är tränaren och jag fortsätter att räkna med honom och jag vill att han stannar. Som tränare tänker jag inte på att någon spelare kan lämna, sa han enligt ESPN.

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier