”Giffarna” värvar från allsvensk konkurrent

I helgen stängde det allsvenska transferfönstret. Men först nu presenteras en värvning som gick igenom precis innan stängning.

GIF Sundsvall värvar den norske mittfältaren Oliver Berg, 24, från Dalkurd FF.

– Vi är väldigt glada att det löste sig med Oliver. Det är en bra spelare som vi i första hand ser som en offensiv spelare men som också kan spela centralt mittfält. Det är en spelare som passar perfekt in i vår grupp och det ska bli roligt att se hans utveckling hos oss, säger Urban Hagblom, sportchef i GIF Sundsvall, till klubbens hemsida.

Oliver Berg har skrivit på ett två och ett halvt år långt kontrakt med ”Giffarna”.

Mittfältaren anslöt till Dalkurd inför årets säsong och hann med att göra 13 matcher och ett mål för den allsvenska jumbon.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier