Klart: Brage lånar Ceesay

Joseph Ceesay har spenderat våren i Frej.

Men nu står det klart att yttermittfältaren, som ägs av Djurgården, kommer att spela våren i Frejs seriekollega Brage.

”Joseph är en spelare som vi ville ha hit redan under förra året. Vi har jobbat på att få honom till oss ett tag och är väldigt nöjda över att han kommer tillbringa den andra delen av säsongen i Brage. Joseph besitter en stor potential som kommer tillföra vår trupp än mer kvalité. Han är en spelare med egenskaper som kommer passa bra in i vårt sätt att spela. Hans snabbhet och teknik gör även att han kan utmana och slå ut sin motståndare och på så vis skapa målchanser offensivt”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier