”Dortmund har gett upp Isak-hoppet”

Alexander Isak, 18, har haft det tufft sedan ankomsten till Borussia Dortmund 2017.

Nu kan den svenske anfallaren lämna klubben, enligt Ruhr Nachrichten.

Isak var tänkt att kunna bli Pierre-Emerick Aubameyangs (numera Arsenal) långsiktige ersättare, men nu uppges Dortmund ha gett upp hoppet.

”Men efter ett och ett halvt år har besvikelsen tagit över: Isak, vilket blivit tydligt med senaste träningslägret i Bad Ragaz och de senaste träningsmatcherna, finns inte i tränare Lucien Favres tankar, precis som han nästan inte heller fanns i tankarna Thomas Tuchel, Peter Bosz och Peter Stöger”, skriver Ruhr Nachrichten enligt Fotbollskanalen.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier