”Dortmund har gett upp Isak-hoppet”

Alexander Isak, 18, har haft det tufft sedan ankomsten till Borussia Dortmund 2017.

Nu kan den svenske anfallaren lämna klubben, enligt Ruhr Nachrichten.

Isak var tänkt att kunna bli Pierre-Emerick Aubameyangs (numera Arsenal) långsiktige ersättare, men nu uppges Dortmund ha gett upp hoppet.

”Men efter ett och ett halvt år har besvikelsen tagit över: Isak, vilket blivit tydligt med senaste träningslägret i Bad Ragaz och de senaste träningsmatcherna, finns inte i tränare Lucien Favres tankar, precis som han nästan inte heller fanns i tankarna Thomas Tuchel, Peter Bosz och Peter Stöger”, skriver Ruhr Nachrichten enligt Fotbollskanalen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier