Slår tillbaka ryktena om Mina: ”Var väldigt enkelt”

Everton och Manchester United gjorde upp om Yerry Mina, 23, och Everton vann kampen.

Samtidigt ryktades det om att Everton drog det längsta strået bara för att de betalade enorma summor till Minas agent.

Nu slår klubbens sportchef Marcel Brands tillbaka uppgifterna.

– Nej, ”spelet bakom kulisserna” var väldigt enkelt. Spelaren sa hela tiden till mig att ”jag vill gå till Everton”. Det var bra för oss, men du visste aldrig om United skulle komma in och erbjuda en högre veckolön – alla spelare skulle vilja ha det, säger Brands enligt Daily Mail.

Han fortsätter:

– Jag kom med ett bud, men Barcelona krävde en helt annan summa som vi aldrig hade betalat. Sen sa de ”okej, vi väntar tills slutet av fönstret”. Vi ändrade aldrig vårt bud. Det var lite våghalsigt eftersom alla skrev om att United ville ha honom, och Barcelona utnyttjade det, agenter utnyttjade det, alla utnyttjade det. Men veckan innan fönstret stängde så hade jag en bra känsla.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier