”Real Madrid vill köpa Neymar – för tre miljarder”

Med två veckor kvar tills transferfönstret stänger i Spanien står Real Madrid fortsatt utan en ersättare till Cristiano Ronaldo.

Men nu skriver spanska Sport att presidenten Florentino Perez ser sin chans att plocka in sin nästa ”Galactico” till klubben: nämligen Neymar.

Paris Saint-Germain har tidigare under sommaren slagit fast att den brasilianske superstjärnan inte ska någonstans, men enligt Sport kan den franska storklubben tvingas till en försäljning och straffas av Uefa om det skulle visa sig att PSG bryter mot Financial Fair Plays regelverk.

Skulle så bli fallet uppges Perez stå redo med ett bud på 300 miljoner euro, alltså motsvarande drygt tre miljarder kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier