Bryter kontraktet med ”svenskklubben”

Watford meddelar att de kommit överens med försvararen Brice Dja Djédjé, 27, om att bryta kontraktet. Ivorianen var långtifrån en succé i Premier League-klubben – och det blev bara två matcher under lika många år i Watford.

Vårsäsongen spenderade högerbacken på lån hos Lens i Ligue 2 och nu är han alltså fri att krita på för en ny klubb.

I Watford spelar svenskduon Ken Sema och Pontus Dahlberg.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier