”Hade lämnat vilken annan klubb som helst”

José Mourinho, 55, uppges hänga löst i Manchester United.

Portugisen har fått kritik efter klubbens stormiga säsongsinledning – förlust mot Brighton och rapporterat bråk med Paul Pogba – och häromdagen kom uppgifter om att flera av Uniteds stjärnspelare tappat förtroendet för tränaren och att hans tid i klubben kan vara över.

Men inte heller Mourinho är nöjd.

Daily Mirror säger sig ha pratat med en källa som menar att 55-åringen kokar över Uniteds misslyckade transfersommar.

”Hade det varit vilket annat jobb i vilken annan klubb som helst, så hade jag lämnat”, ska Mourinho ha sagt.

Samtidigt ryktas det om att han kan ersättas av Zinedine Zidane (se nedan).

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier