Japansk talang provspelar med ”Giffarna”

Den offensive, japanske spelaren Taiki Kagayama, 22, befinner sig i Sverige för provspel med GIF Sundsvall. Kagayama har öst in mål i den japanska universitetsligan, där han representerat JFA Academy Fukushima.

– Vi har följt honom via tekniken, men samtidigt är det för långa avstånd för att se spelaren på plats. Nu har vi bjudit hit honom i stället för att skapa en kunskap om kvaliteten på den nivå och liga han spelar i, säger ”Giffarnas” sportchef Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

Taiki Kagayama stannar i Sundsvall till mitten av nästa vecka.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier