Halmstadtalangen till Championship

U17-landslagsmålvakten Simon Andersson lämnar Halmstad.
Målvaktstalangen är klar för Championshipklubben Brentford.
– Jag tror jag har alla förutsättningar att kunna ta nästa steg här, säger han.

Simon Andersson har varit andremålvakt bakom Malkolm Nilsson i Halmstad den här säsongen. Men nu lämnar 17-åringen Superettan och Sverige.
Talangen är klar för Brentford i Championsship och kommer att flytta till England redan nästa vecka.
– Det är såklart jättekul för mig. Jag är väldig glad just nu och är väldigt stolt över mig själv men nu börjar ett ännu hårdare jobb för att gå ännu längre, säger han till Wagnsson Sport och Enterainments hemsida.
Kontraktet sträcker sig över tre år och Andersson kommer inledningsvis att spela med reservlaget.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier