Mittfältaren lämnar AIK

Sedan i våras har Robert Taylor, 23, varit utlånad från AIK till Tromsö. Nu meddelar den allsvenska serieledaren att de är överens med Tromsö gällande en permanent övergång av Taylor.

– Förutsättningen för att få till utlåningen var en köpoption och nu verkställs den utifrån att Tromsø IL har nått en överenskommelse med Robert om hans personliga avtal. Robert Taylor har uppträtt professionellt och passionerat under den korta tid som han var i AIK och vi önskar honom all lycka framöver, säger sportchefen Björn Wesström till AIK:s hemsida.

Finländaren gjorde totalt fyra allsvenska matcher för AIK.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier