AIK tittar på Bundesligaproffs

Branimir Hrgota, 25, har spelat i tyska ligan sedan flytten från Jönköpings Södra 2012 – där har det blivit blandade resultat för anfallaren. I augusti 2016 bytte han Borussia Mönchengladbach mot Eintracht Frankfurt, men tiden i den sistnämnda klubben har inte varit en dans på rosor.

Nu skriver FotbollDirekt att de svenska mästarna AIK har slängt ut ett nät för att försöka fånga Hrgota. Detta efter att hans agent Drazan Gilja öppet pratat om att hans klient är aktuell för en flytt.

– Det kan hända saker, absolut. Vi kommer titta på alla alternativ, både i Tyskland och utomlands. Sverige? Ja, vi lyssnar på allt som kommer in. Sedan är det kanske inte högsta prioritet. Men det är mitt jobb att lyssna på allt, säger han.

Enligt sajten är Hrgota själv intresserad av en flytt till AIK. I somras (när det pratades om en flytt till Hannover) rapporterade tysk press om att hans prislapp låg på 10 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier