Bayernstjärnans sista (?) säsong

Arjen Robben, 34, har haft en lång och framgångsrik karriär i storklubbar som Chelsea, Real Madrid och inte minst Bayern München som han spelat i sedan 2009. Men kontraktet med Bayern går ut till sommaren och holländaren har aviserat att han kommer lämna klubben.

Men om inte rätt erbjudande dyker upp kan den snabbfotade yttern lägga skorna på hyllan.

– Kanske jag slutar helt och hållet. Kommer det ett bra erbjudande, som jag är 100 procent övertygad om, då kommer jag att fortsätta. Om det ideala erbjudandet inte kommer, då kan det vara över, säger han till Kicker.

En tänkbar klubb att avsluta karriären i kan vara holländska Groningen, där Robben gjorde sin seniordebut för 18 år sedan.

– Jag kan inte lova en återkomst. Om du lovar något så måste du hålla det. Allt är fortfarande öppet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier