Bekräftat: Dif värvar landslagsmittfältare

Hanna Folkesson, 30, lämnar FC Rosengård och ansluter till Djurgårdens IF. Det bekräftar de blårandiga på sin hemsida.

– Hanna är väldigt erfaren i både allsvenskan och i landslaget. Med hennes rutin och bollvinnande egenskaper får vi verkligen en förstärkning på mittfältet. Hon har fortsatt höga ambitioner och siktar på en plats i VM-truppen, hon kommer passa väldigt bra hos oss och jag är mycket glad att vi får in henne i truppen, säger sportchefen/huvudtränaren Joel Riddez.

Mittfältaren har gjort 44 A-landskamper för Sverige och gjorde den gångna säsongen 21 matcher för Rosengård. 2009–2012 spelade hon i Djurgårdens rivaler AIK.

 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier