Messi: ”Vi behöver honom”

Barcelona-stjärnan Ousmane Dembele är ryktenas man just nu.

21-åringen har beskyllts för att festa, sakna träningsdisciplin och verkar vara på väg bort från Katalonien. Tidigare under dagen kom även uppgifter om att Dembele ska ha kommit två timmar försent till Barcelonas träning, vilket ska ha fått bägaren att rinna över för klubbledningen.

Arsenal och Liverpool uppges vara allra mest intresserade – men om Lionel Messi får bestämma blir den unge fransmannen kvar.

– Han är väldigt bra. Han vill spela, gjorde en bra match, gjorde mål och var viktig. Vi behöver honom, sa Messi efter lagets 4-0-vinst mot Espanyol, enligt Goal.com.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier