Ronaldos flört med Messi

Ett lag med Cristiano Ronaldo och Lionel Messi i samma startelva?

Ja, det är inte helt omöjligt.

Nu har nämligen portugisen – sedan i somras i Juventus – flörtat med Messi och uppmanat honom att ansluta till Serie A.

– Det kanske är Messi som saknar mig. Jag har spelat i England, Spanien, Italien och Portugal medan han fortfarande är kvar i Spanien. Han kanske behöver något annat. För mig är livet en utmaning, jag gillar det och vill göra människor lyckliga. Jag skulle vilja att han kommer till Italien. Jag hoppas att han skulle acceptera en utmaning som jag gjort, säger Ronaldo enligt Football-Italia.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier