United-duon kommenterar framtiden: ”Skulle älska att…”

Flera Manchester United-spelare riskerar att bli utan kontrakt i sommar då deras nuvarande avtal med klubben tar slut. Ytterbacken Ashley Young, 33, ser gärna en framtid i laget han tillhört sedan 2011.

– Det är upp till klubben. Jag känner mig i lika bra form som när jag var 21 år gammal. Så länge mina ben kan fortsätta ta mig upp och ner för planen så skulle jag älska att stanna här, säger han enligt Sky Sports.

Även spanske Juan Mata, 30, antyder att han gärna stannar i United. Eller i England över huvud taget.

– Jag har redan spelat i England i flera år och jag måste säga att jag är tacksam gentemot både Chelsea och Manchester United för att ha tillåtit mig njuta av engelsk fotboll så länge. Det är en väldigt speciell liga för spelare på många nivåer och jag känner mig lyckosam, säger han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier