Barcelonas galna prislapp på stjärnan

Barcelonastjärnan Ousmane Dembélé kom två timmar försent till en träning häromdagen. 21-åringen har även beskyllts för att festa och spendera allt för mycket tid framför tv-spel in på småtimmarna. Silly-ryktena har surrat friskt kring fransmannen och Arsenal och Liverpool har uppgets vara allra mest intresserade.

Men i tisdagens Champions League-möte med Tottenham såg han minst sagt utvilad ut. Anfallaren stod för ett briljant solomål från egen planhalva i matchen som slutade 1–1.

Det återstår att se om Dembélés senaste insats på planen stärkte hans aktier i klubben. Spanska Mundo Deportivo uppger iallafall att Barcelona inte kommer släppa honom för något mindre än fyra miljarder (!) svenska kronor. Nästan dubbelt så mycket som PSG fick punga upp när Neymar värvades från samma klubb 2017 och blev världens dyraste spelare alltså.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier