Klart: U19-landslagsman till Kalmar FF

Kalmar FF presenterar ett nyförvärv; det handlar om 19-åriga yttermittfältaren York Rafael. Talangen kommer ursprungligen från Gävle och har under sin karriär representerat Sandviken (kommer därifrån nu), Gefle, Värnamo och tyska Bochum. Han har spelat för de svenska U17- och U19-landslagen. Han har kritat på för tre år.

– Jag är väldigt glad och stolt. Kalmar är en stor förening och jag ser fram emot att komma hit och visa vad jag går för. Jag fick en bra känsla för staden direkt samtidigt som tränaren Magnus Pehrsson är en starkt bidragande orsak, säger spelaren själv till KFF:s hemsida.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier