Uppges kunna dumpa Spalletti – här är ersättaren

Inter missade chansen att gå vidare till Champions Leagues slutspel efter 1–1 mot PSV Eindhoven. Efter matchen kritiserades lagets tränare Luciano Spalletti då laget hade allt i egna händer, men misslyckades med uppgiften.

Enligt Tuttosport kan nu italienaren dumpas av klubben, och det hetaste namnet att ersätta honom är argentinaren Diego SimeoneAtlético Madrids tränare.

Simeone spelade själv i Inter mellan 1997 och 1999. Han har tidigare varit öppen för att ta över den italienska klubben någon gång i karriären, men har poängterat att han för tillfället trivs i Spanien.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier