Inga pengar att värva för – då gör IFK Göteborg så här

Mittfältaren David Batanero, Gif Sundsvall, är för dyr och kantspelaren Piotr Johansson, Gefle, valdes bort (ser ut att hamna i Kalmar FF) troligen också av ekonomiska skäl. Nä, IFK Göteborgs transferbudget är högst begränsad. Återstår att se om pengarna räcker till för Astrit Ajdarevic, som avslutat kontraktet med AEK Aten.
I stället meddelade IFK Göteborg under fredagskvällen att man lyfter upp fem spelare från akademiverksamheten: försvararen Rasmus Wikström, 17 och yttermittfältaren Emil Holm, 18, har båda skrivit A-lagskontrakt över tre år.

Trion Edvin Edvin Dahlqvist, försvarare/mittfältare, 19, Victor Olofsson, mittfältare, 19, och Erik Gunnarson, försvarare, 19, har skrivit på ettåriga lärlingskontrakt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier