”United jagar backtalang”

Det har länge rapporterats om att Manchester United vill förstärka bakåt.

Nu dyker en 18-åring upp i spekulationerna:

Galatasaray-backen Ozan Kabak.

Enligt turkiska tidningen Aksam har United fört samtal med Galatasarays president Mustafa Cengiz om mittbacken. Cengiz ska ha flugit till England för att diskutera en eventuell övergång och United uppges kunna få spelaren – som få hört talas om? – för runt 200 miljoner kronor.

Uppenbarligen en liten summa för en 18-åring som redan har säkrat en A-lagsplats i Turkiet, men Mourinhos defensiva problem kommer inte bli lösta av en relativt okänd tonåring”, skriver Manchester Evening News.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier