City in i jakten på Isco

Isco har ryktats bort från Real Madrid.

Den 26-årige mittfältaren har haft svårt att ta en ordinarie startplats i klubben och har bland annat placerats i Bayern München, som ska vara inställda på att göra honom till klubbens stora värvning i sommar när Arjen Robben lämnar.

Men Bayern har konkurrens.

Enligt spanska AS är Manchester City med i jakten på spanjoren.

Tränaren Pep Guardiola uppges vara en stor beundrare, men samtidigt kommer Isco med en rejäl prislapp. Enligt AS kräver en eventuell affär att han blir Reals dyraste försäljning någonsin – alltså att den spanska klubben vill ha mer än vad de fick för Cristiano Ronaldo, drygt 1,1 miljarder kronor.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier