”Real vill ha Mourinho”

José Mourinho har fått sparken av United.

Men enligt uppgifter i England behöver portugisen kanske inte vänta så länge på ett nytt jobb.

The Independent uppger att Real Madrid vill ha honom.

I en artikel skriven av tidningens fotbollschef, Miguel Delaney, påstås det att Mourinho fortfarande har en god relation med Reals president Florentino Perez sedan hans tid i klubben och att Perez känner att portugisen kan vara lösningen på deras problem.

Enligt uppgifterna planerar Reals president en rejäl ombyggnation av truppen till nästa säsong.

Mourinho tränade Real Madrid 2010-2013, men lämnade klubben efter bråk med spelarna.

Han vann La Liga med klubben 2012.

Lägg märke till att: Det redan i oktober kom uppgifter om att Real vill ha tillbaka portugisen. Spanska tidningen El Pais skrev då att Mourinho gick och väntade på att få sparken från United och att han varit i kontakt med Florentino Perez.

Real tränas just nu av Santiago Solari.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier