AS: Han blir Uniteds tränare i sommar – sugen på England

José Mourinho är borta och ersatt av klubbikonen Ole Gunnar Solskjaer. Men lösningen är bara tillfällig – fram till sommaren – meddelar klubben. Under våren kommer de att jobba flitigt för att hitta en permanent lösning. Enligt spanska Diario AS kan den lösningen mycket väl stavas Zinedine Zidane.

46-åringen lämnade Real Madrid och Santiago Bernabeu tidigare under året och har sedan dess varit klubblös – han vann tre raka Champions League-titlar med klubben. Men nu spekuleras det i att fransmannen är sugen på att kliva in i rampljuset igen. Ett tränaruppdrag i England sägs locka honom. Enligt tidningen har dessutom United redan varit i kontakt med Zidanes team, och ett första bud har skickats.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier