Djurgårdens tabbe – ny högerback på ingång?

Tidigare i dag presenterade Djurgården sin ersättare till den före detta landslagsmålvakten Andreas Isaksson. Norske Per Kristian Bråtveit, 22, värvas från Haugesund. Någonting som Sportbladet skrev om i morse.

– Jag tror och hoppas att det blir klart i dag. Jag är redo att bli Djurgårdens spelare, berättade han bara timmar innan affären offentliggjordes på klubbens sociala medier.

Men videon som publicerades på Djurgårdens Instagram fick folk att höja på ögonbrynen. I informationen under spelaren står det nämligen att målvakten Bråtveit spelar som högerback och kommer från klubben Ranheim IL, vilket ju inte stämmer.

FanTV:s Björn Johnson var en av de som uppmärksammade Dif:s misstag. Det fina i kråksången, något som Johnson också hintar om, är att klubben tidigare visat intresse för norske Aslak Fonn Witry, 22. Vilken som är hans position? Högerback. Var han spelar? Ranheim. Tyder det här på att Djurgården har ytterligare en värvning på gång?

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier