Engelska trion gör upp om Isco – de budar redan i dag

Isco, 26, är trött på att ständigt stå i skuggan av de riktigt stora spelarna på Santiago Bernabéu. The Sun skriver att tre engelska klubbar står i kö för att hjälpa spelaren att ”fly” från Real Madrid.

Enligt tidningen har Chelsea lagt ett bud på drygt 700 miljoner kronor för spanjorens tjänster – i vassen ligger både Arsenal och Manchester City och lurar. Det kungsblåa Londonlaget är redo att ge spelregissören en lön på 2,5 miljoner kronor i veckan och det påstådda avtalet ska gälla i 4,5 år.

The Sun skriver att Chelsea är den enda klubben som planerar att agera redan i januari, medan både Arsenal och City avvaktar till sommaren. Isco själv ska vara öppen för en flytt till Chelsea.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier