Emil Forsberg ersätter Juan Mata i United?

Under onsdagen stod det klart att United-ikonen Ole Gunnar Solskjaer återvänder till klubben som ersättare till den sparkade Jose Mourinho. Direkt så har de engelska tabloiderna börjat rapportera kring norrmannens vilja att förändra truppen under januarifönstret. Enligt Daily Mirror får Solskjaer en budget på 50 miljoner pund, drygt 570 miljoner kronor.

The Sun har målat upp Solskjaers önskelista på spelare, som dock mer handlar om fem spelare som tidningen själva kan tänka sig till United.

  • Anders Christiansen (mittback, Chelsea)
  • Douglas Costa (mittfältare, Juventus)
  • Emil Forsberg (mittfältare, RB Leipzig)
  • Edison Cavani (anfallare, PSG)
  • James Rodriguez (mittfältare, Bayern)

Så, finns det en chans att vi får se Emil Forsberg i Manchester United efter nyår? Svensken är just nu skadad, men med samma agent (Hasan Cetinkaya) som Victor Nilsson Lindelöf finns det i alla fall en logik bakom en eventuell värvning. The Suns förklaring är att Sundsvallssonen vore en perfekt ersättare till Juan Mata som sitter på utgående kontrakt.

Taggar Emil Forsberg
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier