Får knappt lira i Chelsea – kan flytta till Frankrike i vinter

Cesc Fàbregas, 31, minns ni honom? Det spanska stjärnskottet som briljerade långa perioder i Arsenal och Barcelona, och som sedan fick en nytändning i Chelsea och vann Premier League 2016/2017.

I år har det hur som helst bara blivit 138 minuter ligafotboll för Cesc – och nu ryktas det om att han kommer att lämna klubben… kanske redan i januari. Enligt France Football är Ligue 1-klubben AS Monaco redan i förhandlingar med spanjoren. De vill ha honom så fort som möjligt.

Vem som tränar Monaco? Fàbregas gamle polare i Arsenal – fransmannen Thierry Henry.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier