Här är de tre klubbarna som vill ha José Mourinho

Bara ett par dagar efter att han fick sparken från Manchester United är José Mourinho redan en eftertraktad man. Efter att ha lämnat sitt hotell i Manchester åkte portugisen till familjehemmet i London – där han nu uppges se över sina framtida jobbmöjligheter.

Enligt Mirror finns det i dagsläget tre europeiska storklubbar som är intresserade av hans tjänster.

  1. Real Madrid ska vara redo att erbjuda honom drygt 180 miljoner kronor om året för att återvända till Santiago Bernabéu. Han var i klubben 2010–2013 och vann en ligatitel med huvudstadsklubben. Mourinho har en god relation med presidenten Florentino Perez, som redan sägs vara less på Santiago Solari som anställdes i oktober.
  2. Mourinho är en avgudad man i de blåsvarta delarna av Milano. Inter åkte ur CL-gruppspelet på ett snöpligt sätt och nu hänger Luciano Spalletti löst. ”The Special One” är sedan trippeln med Inter 2010 alltid välkommen tillbaka till klubben.
  3. Bubblaren på listan är Benfica – den portugisiska klubben där Mourinho började sin tränarkarriär (även om han är mer förknippad med Porto efter CL-triumfen 2003). Kanske är en flytt tillbaka till hemlandet vad José behöver för att återfå hungern?
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier